Serviciile Noastre

Servicii de cea mai înalta calitate, gândite special pentru nevoile clientului nostru

Teron Systems

Multifuncționale Kyocera, vânzări și service, consumabile diverse pentru birou, dispozitive pentru monitorizarea auto prin GPS, case de marcat cu jurnal electronic,

Teron Intertur

Oferte speciale. Sejururi în țări exotice, Oferte de tip ``LAST-MINUTE``, Bilete de avion. Turcia, Grecia, Bulgaria, Spania si orice destinați dorești pentru a păstra amintiri de neuitat.

Temex Advertising

Copy Center A0, Print digital, Producție publicitară, Gravare computerizată, Cadouri , tricouri, tablouri personalizate.

OPTIPRINT

Închiriere de imprimante color
si dispozitive multifunctionale
pentru toate necesitatile. Tiparire color, la pret de alb-negru.

Hosting & Creare Site-uri WEB

In primul rand, cream website-uri personalizate. Credem ca cele mai frumoase site-uri sunt unice. Atunci cand cream un site, o facem adaptandu-l la nevoile fiecarei afaceri in parte si intotdeauna luam in calcul optimizarea pentru motoarele de cautare (optimizare SEO), gasim cea mai potrivita solutie de hosting, client de email si multe altele. Iar solutiile noastre de internet marketing vor aduce site-ul in cel mai scurt timp in prima pagina in google prin servicii SEO prestate de noi.

Logo & Grafica

Toată identitatea vizuală a companiei tale se învârte în jurul logo-ului! Pentru o congruență a brandului, grafica folosită de către compania ta va avea ca bază culorile, fontul și alte elemente grafice ale logo-ului. Pentru asta ai nevoie de servicii de logo design profesionale, pe care noi suntem aici să ți le oferim!

Optimizare SEO

Atat pentru clientii care si-au lansat site-urile cu ajutorul nostru cat si pentru cei care au deja propriile site-uri, realizam servicii complete de optimizare si promovare site-uri, cu monitorizare detaliata a evolutiei si rezultatelor.

Editare Foto/Video

Fie ca e vorba de clipuri personale, video corporate sau proiecte personale oferim servicii profesionale si satisfactia 100% a clientului.